U našem servisu radimo sve vrste popravki desktop i laptop računara.

Pored toga kod nas možete kupiti polovne računare, laptopove, monitore.

Na teritoriji grada Kruševca pružamo uslugu "Pick up and Return".

Ova usluga podrazumeva da ako živite na teritoriji grada Kruševca, možete nas pozvati da preuzmemo vaš desktop računar, laptop računar ili bilo koji drugi uređaj sa kojim imate problem i nakon popravke ga vraćamo na vašu adresu. 

Cena ove usluge je 1500 dinara.

Ova cena ulazi u ukupnu cenu popravke ako se opredelite za servisiranje nakon dijagnostike kvara ili problema a ako ne želite da nastavite sa popravkom plaćate samo 1500 dinara za ovu uslugu.

Kontakt telefon:

061 22 588 66

E-mail:
servis.racunara.feniks@gmail.com
feniks.servis.racunara@gmail.com
racunari.oprema.krusevac@gmail.com
Tehnička podrška:
Viber i WhatsApp - 061 22 588 66
SKYPE: Feniks Computers, servis.racunara.feniks@gmail.com
AnyDesk
Radno vreme (ponedeljak - petak) od 8-16 h
Subotom i nedeljom na zakazivanje!!!
Pozivi do 20hPre dolaska potrebno je da nam se najavite jer uglavnom radimo na terenu!!!

Ako Vas interesuje neki desktop ili laptop računar, monitor, ili bilo šta drugo od onoga što nudimo potrebno je da nas pozovete kako bismo sve pripremili za Vas, jer veoma često sklapanje konfiguracija zavisi od želje kupca tako da ne držimo veliki broj sklopljenih konfiguracija na stanju već ih sklapamo tek nakon iskazanog interesovanja kupca a tu je i instalacija sistema i programa po želji.

S obzirom na činjenicu da imamo veliki broj unapred naručenih konfiguracija koje šaljemo u sva mesta u Srbiji putem brze pošte, ne možemo uvek da pripremimo računar istog dana.

Iz tog razloga je najbolje da nam se najavite, izaberete konfiguraciju koja Vas interesuje i nakon što  sve pripremimo, dođete do nas, pogledate i nadamo se sklopimo dogovor o kupovini.

Na linkovima koji su dati za  Facebook stranicu i Kupujem Prodajem oglase možete pogledati šta imamo u ponudi i izaberete ono što Vama odgovara.

Takođe, možete doći, pogledati ali ne možemo garantovati da istog trenutka možete dobiti računar jer na svu robu dajemo garanciju tako da je neophodno da sve pre prodaje podesimo, instaliramo i testiramo i proverimo što je u našem a i Vašem interesu.